Loading...

Gizlilik & Kişisel Verilerin Korunması Politikası

 

Bilgilerin Kullanılması ve Korunması

ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, T.C. Kimlik numarası e-posta, telefon v.b. iletişim bilgileri, hizmetlere erişilen tarih ve saat, donanım, yazılım ve internet tarayıcınız, dil ve konum bilgileri, isteğe bağlı olarak oluşturacağınız üyelik hesabınız ve parolanız, gerçekleştireceğiniz işlemlerle ilgili yazışmalarınız) işlemekteyiz.

Yukarıda belirtilen ve  ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. tarafından işlenen kişisel verileriniz çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. Topladığımız kişisel verilerinizi aşağıdaki belirtilen amaçlar dahilinde kullanabiliriz:

Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik verileri (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), anonim hale getirilerek dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanmasına yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. bünyesinde kullanılmaktadır.

ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. yukarıda belirtilen kişisel verilerinizi bazı durumlarda üçüncü kişiler ile asla paylaşılmaz . Hukuk Kanun Maddelerine göre üçüncü kişilerle paylaşılır .

 

ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. yukarıda belirtilen kişisel veriler haricinde bilgisayar, tablet, mobil cihaz vb. cihazlarınızın tarayıcısına yerleştirdiği teknik bir iletişim dosyası olan çerezler (cookies) vasıtasıyla, site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir rezervasyon deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler, internet sitelerini zamansal oranlamalı olarak kaç kişinin kullandığını, bir kişinin herhangi bir internet sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiği ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiksel bilgileri elde etmek ve sizin için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmış olup bu amaçlarla da kullanılmaktadır.

ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. olarak, birinci parti ve üçüncü parti çerezleri kullanmaktayız. Tarayıcıların çoğu çerezlere en başından “izin” verilmiş şekilde ayarlanmıştır. Tarayıcı ayarlarınızı gözden geçirerek, çerezlerin kullanımına son verebilir, mevcut çerezleri her zaman silebilirsiniz.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan misafirlerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla olarak 3D Secure uygulaması ile alınmaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin reservation.alenzsuite.com  ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. ile paylaştığınız kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik gerçekleştiğinde ve/veya söz konusu kişisel veriler güncelliğini yitirdiğinde lütfen aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizi güncelleyiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun (“Kanun”) kapsamında size tanınmış olan haklardan her zaman yararlanabilirsiniz. Kanun kapsamındaki haklarınız ile ilgili olarak  IATI Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni’ni okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır.

Çağrı Merkezi Desteği

ALENZ SUITE HOTEL -     ALENZ TUR.TAŞ.TİC.EML.İNŞ.SAN.İTH.İHR.A.Ş. çağrı merkezine aşağıdaki iletişim detaylarından ulaşabilirsiniz.

Telefon: +90 252 417 84 03

e-mail: reservation@alenzsuite.com

Adres : Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı No.69 Marmaris

Payment Options

Your payments are under guarantee

Copyright © Alenz Suite 2018 Alenz Suite Developed By